RED CHILLI RESTAURANT

RED CHILLI RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Red Chilli Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

1 aug 2022 om 21:07 Top eten!! En ruim voldoende
15 mei 2022 om 20:23 Beetje jammer dat je bij thuisbezorgd. nl je bestelling zelf moet afhalen....... Eten was prima
30 apr 2022 om 22:36 Veel beter dan menig andere afhaalchinees. Eten van kwaliteit en dit proef je. De biefstuk is supermals en groente lekker knapperig en vers. Eindelijk een prima chinees zonder buikpijn de dag erna.
20 mrt 2022 om 7:53 Voor het eerst eten gehaald bij Red Chili, heerlijke smaak, heerlijk gegeten.
4 mrt 2022 om 20:16 Super goed
28 feb 2022 om 9:39 Prima
24 feb 2022 om 10:04 in 1 woord geweldig
27 jan 2022 om 10:31 Vers en knapperig
7 jan 2022 om 19:43 Super
6 jan 2022 om 22:43 Verrassend lekker. Heerlijk vers en goed bereid. Vond alleen de sauzen niet lekker, maar dat is een persoonlijke smaak. De loempia,s waren heerlijk. Een blijvertje
1 jan 2022 om 15:22 2x Vietnamese rijst tafel beste met bami en nassi we hebben dit niet gehad alleen bami en balletjes in Tom saus en ei in Tom saus en babi pangang in Tom saus en saté dit vonden we echt allemaal zeer matig het was een flinke tegenvaller a
12 dec 2021 om 23:36 heerlijk gegeten en super vers, helemaal top